Wat te doen op Valentijnsdag

Dit weekend is het natuurlijk Valentijnsdag! Maakt niet uit of je met je lover of je girlfriends bent, er is genoeg op televisie om bij te swoonen! Lees snel verder!

Televisie
Natuurlijk is een avondje op de bank ook wel eens lekker. Voor de couch potato’s is er vanavond When Harry met Sally op tv. Harry en Sally zijn al heel lang goede vrienden. Meerdere keren hebben ze een discussie over of mannen en vrouwen vrienden kunnen zijn. Harry vindt van niet en Sally vindt van wel! Ze zijn bang dat als ze per ongeluk seks met elkaar hebben, ze de vriendschap verpesten! Romance is in the air! De film is om 20:30 te zien op RTL 8.

Ben je al die romantische films zat, vooral op Valentijnsdag? Dan is zaterdag Despicable Me om 20:00 op SBS 6 te zien. In een vrolijke, mooie wijk woont Gru de super villain! Hij en zijn minions proberen de maan te stelen, maar er zijn 3 kleine probleempjes.. Margo, Edith en Agnus! De drie kleine meisjes komen in Gru’s zorg terecht. Een leuk verhaal over een bad guy turning into a good guy!

Niet van de animatie? Dan is er altijd nog Hitch! Deze romantische komedie met Will Smith en Eva Mendes is perfect voor een romantisch avondje thuis! Hitch koppelt iedereen die hij kent en zijn methodes werken altijd! Helaas werken zijn methodes niet bij de roddel columniste waar hij verliefd op is..
Hitch is zaterdag te zien om 20:00 op RTL 5.

Kijk de trailers hieronder!

Bioscoop
Voor de girls die van wat actie houden op Valentijnsdag is vanaf gisteren Fifty Shades of Grey ein-de-lijk in de bioscoop! Gebaseerd op 1 van de meest verkochte boekenreeks ooit, Fifty Shades of Grey verteld het verhaal van miljardair Christian Grey en studente Anastasia Steele. Christian is een control freak en na zijn ontmoeting met Ana kan hij haar niet meer loslaten! Hopelijk rent ze niet weg nadat hij zijn grote geheim verteld..

Kijk de trailer hieronder!

Wat ga jij doen op Valentijnsdag?

Comments

comments