selfie type

Wat voor een selfie type ben jij?

Een selfie maken we allemaal weleens. Maar de manier waarop we foto’s van onszelf maken is voor iedereen heel anders. Wat voor een selfie type ben jij? 

Please be jealous selfie type

Jij doet altijd coole dingen en laat dit graag aan iedereen zien. Ben je weer een weekend weg? Ben je in een ge-wel-dig restaurant? Ben je in een tof museum? Dan moet je daar natuurlijk selfies maken.

All day every day selfie type

Tijdens het opstaan, tandenpoesten, lunchen en huiswerk maken? Jup elk moment is voor jou het perfecte moment voor een selfie! Je vindt een selfie stick dan ook het meest onmisbare travel gadget. 


via GIPHY

Selfies zijn awkward type

Jij vindt het maar gek om een foto van jezelf te maken, dus als je het doet, doe je het zo snel en onopvallend mogelijk. Het resultaat? Snelle kiekjes van gekke angles, veel onderkinnen en awkward blikken. Selfies zijn gewoon niet jouw ding.

Perfecte selfie type

Er gaat geen selfie van jou online die níet perfect is. Dat betekent dus wel dat je af en toe wel 100 keer moet klikken voordat je het perfecte eindresultaat hebt.


via GIPHY

Don’t care about selfies type

“Schoonheid zit van binnen,” is jouw levensmotto. Een mooie selfie maken boeit je dus niet zo veel. De foto’s van je gezicht die jij naar je vriendinnen snapt zijn dan ook vaak wazig, weird en awkward.

Fun selfies type

Een saaie of ‘gewone’ selfie kun jij niet maken. Zodra jij de camera op je eigen gezicht richt, steek je je tong uit of trek je een gekke bek. Just having fun!


via GIPHY

Furry friends selfie type

Jij vind het best leuk om een selfie te maken, maar vindt het nog veel leuker als je die mét je furry friends kunt maken. Want een foto met konijn, kat, hond of paard is toch veel cuter?

Usies zijn beter dan selfies type

Een foto van álleen jezelf maak je niet zo snel, maar zodra je met je squad bent maak je heel veel usies.


via GIPHY

Snapchat filters zijn the best type

Van al die gekke Snapchat filters kun jij in een deuk liggen. Deze op je hoofd plakken vind je dan ook erg leuk. Jouw besties krijgen de hele dag door foto’s van jou met de nieuwste Snapchat filters.  

#Fitgirl selfies type

De hashtag fitgirl is jou op het strakke lijf geschreven. Je bent het liefst aan het sporten en laat daar graag de digitale wereld van meegenieten.

En, wat voor een selfie type ben jij?

6 struggles die je hebt als je een selfie maakt
Zó stijl je je haar voor een perfecte selfie

(Bron foto: Instagram @Juliast.topmodel..2017)

Comments

comments