How to wear: Strepen

Strepen blijven een echte klassieker in de modewereld, ze zijn tijdloos, en je kunt eigenlijk nooit de mist ingaan met gestreepte item – mits je ze goed combineert. In deze post laat ik zien hoe je dat doet zonder op een zebra te gaan lijken.

De high waisted rok

In deze outfit gebruik ik, zoals je ziet, niet één maar twee gestreepte items. Ik hou daarom de rest rustig, door dit te combineren met fijne gouden kettinkjes en een grijs t-shirt. Maak een speels knopje in je shirt zodat de outfit niet saai is en om je rok beter te laten zien.

De bodycon dress

Het volgende gestreepte item is dit leuke, nauw aansluitende jurkje. Draag er een kort spijkervestje over om het op te breken en combineer dit met een bijpassende denim rugzak voor een nonchalante look.

De striped shirt

Nee ik werk niet bij de Footlocker ;) Deze blouse draag ik graag oversized met opgestroopte mouwen. Ik blijf wat betreft mijn andere kleding in het zwart-zit thema om het shirt tot zijn recht te laten komen.

Striped shorts

En als laatste item deze korte shorts. Als je, je tanktop over de shorts laat hangen gluren ze er als het ware een beetje onderdoor, waardoor je een kleine hint van de streepjes krijgt. Daarom combineer ik deze look weer met een gestreept tasje, omdat dit broekje niet te opvallend is.

Comments

comments