Welke trend past bij jouw figuur?

Vind jij het ook zo teleurstellend dat die ene trend niet matcht met jouw figuur. Vanaf nu is deze stress verleden tijd! Pamela vertelt jou welke trend écht past bij jouw figuur. Lees snel verder!


Zijn jouw schouders, taille en heupen even breed? Steel dan de look van catwalk en combineer een skinny jeans met een top met rouches om jouw figuur te laten shinen!
1. Skinny jeans
2. Top met rouches


Oversized shirts zijn super hip! Heb jij een rond bovenlichaam en ben je welgevormd rond de taille? Kies dan voor een heupbroek en oversized shirt en rock the show!
1. Heupbroek
2. Oversized shirt pastel


Iemand met een zandloper figuur heeft een smalle taille, heupen even breed als de schouders en goedgevormde benen en billen. Ben jij een zandloper? Dan kun jij in je handjes klappen want de meest trendy jeans past perfect bij jouw figuur. Check it out:
1. High waisted denim short
2. Crop top roze


Zijn jouw heupen breder dan je schouders en heb je een slanke taille? Zeg dan maar hallo tegen jouw ‘peer’ figuurtje.  De maxi jurken- en rokken laten jouw niet alleen smaller en langer lijken, ook kun jij maximaal on trend op een feestje verschijnen!
1. Maxi jurk
2. Maxi rok

Meer fashion inspiratie vind je op Spot & Shop. Check it out en laat je inspireren!

Comments

comments