What’s in my bag – winter editie

“De inhoud van een vrouwen tas is oneindig” – Het is misschien niet écht zo, maar het lijkt er vaak wel op. Hoeveel dingen wij als vrouwen wel niet mee sjouwen in onze handtassen. Ik ben soms ook best nieuwsgierig wat andere nou precies allemaal meenemen in hun tas, je kunt altijd van elkaar leren, en handige tips en trucjes delen. Deze keer laat ik je what’s in my bag zien, met toevoegingen van must have winter essentials.


Met mijn groeiende tassencollectie, wissel ik vaak van handtas. De laatste tijd gebruik ik met veel plezier deze tas met luipaarden printje van de Primark. Met twee grote rits vakken en een kleiner vakje voorin, voorzien van een drukknoopje, is hij erg ruim terwijl hij klein oogt. Ideaal dus!
Ook ben ik helemaal weg van mijn nieuwe portemonnee die ik vorige week heb gescoord met zwart leer en gouden studs.

Wat voor mij onmisbaar is, is mijn make-up tasje met mijn essentiële beauty producten. Vaak heb ik in de ochtenden geen tijd om me op te maken en doe ik dit in de trein onderweg naar school. Wat ik vooral erg handig vind is het kleine travalo parfumflesje. Deze kun je vullen met je favoriete geurtje, zodat je deze gedurende dag kunt opspuiten om jezelf op te frissen!

Naast mijn portemonnee die altijd mee gaat, draag ik ook vaak een kleiner etuitje met me mee. Hierin stop ik allemaal belangrijke bonnetjes en treinkaartjes (die ik bijvoorbeeld moet laten declareren, of terugbrengen). Naast kortingsbonnen en visitekaartjes zitten er ook paracetamol strips en keelsnoepjes in.  Dit etuitje is erg handig voor die extra dingen, zodat je eigen portemonnee niet overvol raakt.


Dit schattige doosje met pleisters is ook erg handig. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren, en zeg nou zelf, je wordt toch helemaal vrolijk van deze leuke printjes?

Erg voor de hand liggend is natuurlijk je mobiele telefoon, huissleutels en oortjes. Daarnaast vind ik het altijd erg handig om een klein notitieboekje en pen bij me te hebben, voor het geval ik snel wat moet opschrijven of boodschappenlijstjes moet maken. Mijn kleine digitale camera zit ook vaak standaard in mijn tas (al moet ik toegeven dat ik vaker mijn mobiel gebruik).  Een kleine USB-stick is echt onmisbaar, vooral wanneer ik bestanden voor school moet uitprinten, of presentaties moet geven. En natuurlijk een pakje kauwgom voor een frisse adem!

Mijn nieuwste toevoeging aan mijn sleutelbos is deze grappige hanger van modemusthaves.com.

De winter essentials: 


De inhoud van je tas verschilt natuurlijk per seizoen. Al een tijdje terug heb ik mijn zonnebrandcrème en zonnebrillen omgewisseld met items voor het koudere weer. Tijdens de herfst en winter maanden heb ik altijd een paraplu bij me – welkom in Nederland! en ook een paar handschoenen om warm te blijven. Ik krijg altijd al snel last van een droge huid tijdens de winter dus smeren met handcrèmes en lippen balsems is een must! Deze kleine tube Olive Ointment van Ziaja is super voor elk droog plekje (handen, lippen, ellebogen, en zelfs rode droge plekjes rondom je neus). Deze crème op basis van olijfolie moet je in je huid masseren totdat het volledig is ingetrokken. De crème verzorgd, verzacht en hersteld.

Vaak kan een pakje tissues ook niet ontbreken, de verkoudheid en loopneuzen heersen wel deze maanden. En er gaat niets boven heerlijk warme thee of koffie on the go in een thermoskan terwijl je staat te wachten op je bus of trein.

Dit is wat er momenteel in mijn tas zit, wat zit er in die van jou? Heb jij nog toevoegingen of handige en leuke tips? Deel ze hieronder!

Comments

comments