What’s in my bag?

Op straat word ik door vrienden herkend aan mijn rugzak van Urban Outfitters. Ik heb de rugzak dan ook al drie jaar en ik gebruik hem elke dag. Ondanks dat ik de tas al een tijdje heb ziet hij er nog redelijk goed uit en gaan er vrij veel spullen in. Vandaag heb ik dan ook voor jullie een What’s in my bag?-blog

Dit is dan mijn rugzak. Meestal draag ik ook nog mijn laptop met me mee maar voor dit artikel wilde ik laten zien wat er bijna altijd standaard in mijn tas te vinden is.

Natuurlijk heb ik altijd mijn deodorant van FA bij me en een Victoria Secret body splash. In mijn kleine make-up tasje zit een mascara en  wenkbrauw-gel, wat lipbalsem, lipsticks en aspirines. Ook heb ik altijd lemony flutter en tiny hands van Lush bij me. Ik kan niet meer zonder!

Wanneer ik onderweg ben neem ik tegenwoordig steeds vaker mijn camera mee. Dit is de Canon550D. Al vier jaar gebruik ik mijn oude iPod die ik ooit op Marktplaats kocht en nog verrassend goed werkt. Natuurlijk neem ik ook altijd mijn mobiel mee.

Een aantal random dingen in mijn tas zijn mijn huissleutels, een flesje water en een muesli reep. De laatste tijd neem ik ook vaker een pen, notitieboek en agenda mee. Ik heb te vaak gedacht dat ik het echt nodig had dus die zitten nu ook standaard in mijn tas. Dit is alles wat ik nodig heb. Ik wil natuurlijk niet onnodige spullen met mij meedragen, aangezien ik vaak een hele dag druk in de weer ben.

Wat ontbreekt er absoluut niet in jouw tas?

Comments

comments