What’s on my desk?

Ik vind het belangrijk dat mijn bureau opgeruimd, maar ook gezellig is. Voorheen had ik er te veel onnodige spullen op liggen – wat het voor mij lastiger maakte om geconcentreerd te werken. Nu de examens voor mijn opleiding beginnen heb ik wel een opgeruimd bureau nodig. Meteen het perfecte moment voor een What’s on my desk artikel.

Natuurlijk vind je op m’n bureau een laptop. Mijn laptop heb ik nu zo’n drie jaar. Ik gebruik ‘m vooral voor mijn opleiding om video’s te monteren en verslagen te maken. Naast mijn laptop heb ik mijn Moleskine notitieboek liggen en mijn mobiel, aangezien ik die allebei het meest gebruik als ik achter mijn bureau zit.

Aan de rechterkant van mijn bureau ligt mijn Fashionista agenda en drie nieuwe notitieboekjes van H&M. Ik weet nog niet precies waarvoor ik ze ga gebruiken, maar het is altijd handig om lege notitieboekjes bij de hand te hebben.

Op mijn bureau heb ik verder nog mijn harde schrijf met al mijn verslagen, beeldmateriaal en foto’s die ik voor school nodig heb. Zo kan ik de hardeschrijf snel gebruiken.Ook liggen er op dit moment drie boeken die ik aan het lezen ben. Ik lees altijd verschillende boeken door elkaar, zijn er nog meer mensen die dit doen?

In de linkerhoek heb ik nu toevallig rozen staan die ik van mijn vriend kreeg. Ik probeer zo vaak mogelijk bloemen op mijn kamer te hebben, maar ik vergeet het regelmatig. Verder staan er twee cupcake-zeepjes die een heerlijke geur afgeven, een schattig bakje met visitekaartjes, en een lens-mok voor mijn thee. Ik vind mijn lens-mok echt heel gaaf!

Dit is een soort van pennenbakje dat ik ooit voor mijn verjaardag heb gekregen. Ik wist niet zo goed wat ik met al die vakjes moest doen, dus liggen er nu pennen, zonnebrillen en een paar van mijn favoriete lipsticks in. Daarachter zie je mijn portemonnee en pasporthouder en het boek Power Food waar ik regelmatig door blader.

Natuurlijk moet ik ook mijn camera in de buurt hebben met mijn favoriete lens (EF 50mm f/1.8 II). Ook heb ik mijn Minolta camera erbij liggen. Die gebruik ik zo nu en dan wanneer ik weer nieuwe rolletjes heb.

Wat heb jij allemaal op jouw bureau liggen? 

Comments

comments