What’s in my bag? #1: Graciela

Mijn mega grote tas is mijn beste accessoire, naast mijn vriendjelief dan, maar wat sleep ik (en waarschijnlijk meer meiden met mij) toch altijd allemaal mee? Eén ding is zeker, mijn vriend vindt mijn hutkoffer in ieder geval altijd handig om zijn spullen in te dumpen.

What’s in it? Agenda, bodycrème, portemonnee, telefoon, noteboekje, paspoort, mapje voor m’n pasjes en visitekaartjes, sleutels, nagellak, pen, lipstick, lipbalsem, parfum en BBcream.


In mijn mapje met OV chip bewaar ik ook mijn 2 visitekaartjes. Lekker roze allebei. Mijn telefoon en paspoort heb ik altijd bij me. En omdat ik er niet tegen kan als mijn nagellak half afgebladderd is, heb ik altijd een potje in m’n tas.


Mijn beauty spulletjes. Niet veel, maar ik heb altijd bodycrème van Rituals, BB cream van Catrice en lipbalsem, ook van Catrice, en een luchtje mee. Of een Chanel of Zara parfum zit standaard in mijn tas. En voor als ik een saaie outfit aan heb, knal ik met een super zoete roze lipstick, de lovely rose van L’Oreal Caresse.


En natuurlijk kunnen mijn agenda en notebook niet missen. Omdat ik als freelancer werk, moet ik altijd kunnen weten wanneer ik een afspraak of deadline heb. En mijn noteboekje (van modemusthaves) staat vol met leuke ideeën, mooie zinnen en gekke websites. Onderweg in de trein ploppen er namelijk altijd ideeën in mijn hoofd en die moet ik dan meteen ergens kwijt kunnen voor ik ze vergeet.

Wat zit er allemaal in jouw tas?

Comments

comments