What’s in my (mini)bag #2: Xenia

Ik ben gek op grote tassen, maar je hebt van die dagen dat je niet te veel mee wilt slepen. Wat ik bij me heb voor de lichtere dagen? Natuurlijk alleen de essentials.


Ik kocht mijn tas laatst bij Primark voor €9. Het is het perfecte formaat voor een mini-tas! Er past precies genoeg in om de dag door te komen. Ik neem ’m vaak mee als ik ga winkelen. Lekker licht!


Mijn telefoon gaat altijd met me mee, net als mijn iPod. Ik kan niet zonder muziek. ‘Maar Xenia, waarom heb je een iPod bij je terwijl je een iPhone hebt?’ Nou, om de een of andere reden maakt m’n telefoon geen verbinding met de oortjes. Heel vervelend… Wat ik ook standaard bij me heb is een externe oplader, zodat ik altijd bereikbaar ben.


Een handige manier om je beautyspulletjes bij elkaar te houden: stop ze bij je tissues. Ik heb een lipgloss, lipstick en een aantal pleisters in het pakketje gepropt. Handig!


Sinds ik deze handige kaarthouder van mijn moeder kreeg, neem ik bijna nooit meer een portemonnee mee. Ik gebruik hem voor al mijn pasjes. Zo heb ik alles bij de hand, zonder dat het veel ruimte inneemt in mijn tas.


Dit zijn de laatste producten die in mijn tas te vinden zijn. Ik heb mijn favoriete parfum (Radiance van Britney Spears), borstel met spiegel, sleutels en zonnebril altijd bij me. Ook kauwgum mag echt niet ontbreken. Er gaat bij mij geen dag voorbij zonder dat ik op een kauwgumpje kauw. Als laatste zit mijn ov-chipkaart ook altijd in mijn tas. Ik reis bijna iedere dag met het openbaar vervoer. Ik vind het handig om de kaart in een klein vakje in mijn tas te doen, zodat ik er makkelijk bij kan. Dit is ook de reden dat hij niet in mijn kaarthouder zit.


Alles ingepakt? Dan zijn we klaar om te gaan. Wat nemen jullie altijd mee in een kleine tas?

 

Comments

comments