Wat gebruik ik onder de douche?

Ga je mee mijn douche in? Niet letterlijk natuurlijk, maar ik ben altijd benieuwd wat mensen in de douche gebruiken qua producten. Zie hier wat ik in de douche heb staan!


Als eerste heb ik natuurlijk een goede shampoo en conditioner in mijn doucherekje staan. Ik heb geen favorieten, maar ik gebruik wel vaak de shampoos en conditioners van  Andrélon. Ook gebruik ik alle soorten door elkaar. Op de één of andere manier merk ik nooit zo veel verschil.


Een goed scheermes is het halve werk, en dat heb ik geweten. Laatst kreeg ik dit Gillette Venus & OLAZ scheermes in een goodiebag, en wat is-ie goed! Dit is by far het beste scheermes dat ik tot nu toe heb gebruikt. Love it!


Het volgende product is een body foaming shower mousse van Therme. Ik gebruik altijd shower mousse, omdat het zo lekker zacht en romig aanvoelt. Op dit moment gebruik ik de mousse van Therme, maar mijn favoriet is de douche foam van Melkmeisje.


In combinatie met de mousse gebruik ik deze scrub-handschoenen. Normale scrubs zijn vrij prijzig en met deze handschoenen kun je veel geld besparen. Ze kosten ongeveer € 1 en je kunt er weken lang mee doen!


Wat ik wel gebruik is een voetscrub van Sally Hansen voor zijdezachte voeten. Natuurlijk kun je ook gewoon de scrub-handschoenen gebruiken, maar deze scrub had ik toevallig gekregen. Het ruikt naar lavendel en laat een olie-achtig laagje achter op de huid.


De laatste producten uit mijn douche zijn een grove kam en een haarklem. Om eerlijk te zijn gebruik ik de kam bijna nooit, maar zonder de klem kan ik echt niet! Ik probeer altijd binnen vijf minuten compleet gedoucht te zijn. Tijdens het laten intrekken van de conditioner kan ik met de klem mijn haren vastzetten en met mijn scheermes aan de slag gaan. Zo win je tijd en bespaar je water!

Comments

comments