WIN! 2X2 Tickets voor Amsterdam Fashion Week! (Gesloten)

Ben jij mode obsessed en droom jij ervan om live aanwezig te zijn bij een modeshow? We got you girl! Fashionista mag namelijk 2×2 kaarten weggeven voor de opening night van Fashion LAB met designers Judith van Vliet & Chris van den Elzen!

Deze twee designers hebben elkaar ontmoet tijdens een design wedstrijd en kwamen erachter dat zij beide een passie hebben voor architectuur en a touch of nature! Samen hebben zij hun collectie ‘Dark Depths’ ontworpen, die jij dus misschien wel live kunt gaan bewonderen!

Vodafone is ook dit jaar weer van de partij en steunt MBFWA met hun Fashion platform: Fashion LAB. Zij geven nieuwe en bekende designers een podium om hun collecties te showen!
Heb je helaas niet gewonnen? No worries! Ook als je thuis op de bank zit, kun je live alle Vodafone Fashion Lab fashion shows volgen. Verschillende bloggers zullen vanaf Fashion Week live verslag doen met de Periscope app. Dit is een app van Twitter waarbij een livestream verbinding wordt gemaakt. Hierdoor mis jij helemaal niks van de shows, backstage reports en interviews met de designers en modellen! Volg Vodafone op hun Periscope kanaal om op de hoogte te blijven! (Je kunt hier komen door @VodafoneNL te volgen op Twitter of de Periscope app te downloaden en dan @VodafoneNL te volgen! Heb je de app nog niet? Klik dan hier voor Android en hier voor iPhone!)

Wat kun je winnen?
Fashionista mag dus, namens Vodafone, 2×2 tickets weggeven voor deze gave show op donderdag 9 juli om 20:00! (MORGEN)

Hoe kun je winnen?
Om deze toffe prijs te winnen, moet je hieronder het formulier invullen en schrijf bij de oplossing wat jij tijdens Fashion Week wilt zien via Periscope! Bijvoorbeeld: Wat voor outfits iedereen aanheeft en welke fashionable people er aanwezig zijn!

Comments

comments