WIN! 2X2 tickets voor Valtifest! (GESLOTEN)

Do you love festivals? Dan hebben wij goed nieuws! Fashionista mag namelijk 2X2 tickets weggeven voor Valtifest met als thema: Wie je Ook Tent!

Valtifest is hét festival vol fun, humor, freedom en elektronische muziek! Deze Amsterdamse afsluiter van het festivalseizoen vindt plaats op 5 september en is natuurlijk weer op het NDSM-werf.

Valtifest heeft al jaren dezelfde waarden: leven en laten leven. Dit jaar is dit more important than ever! In een wereld waar mensen op basis van geloof, ras, seksuele geaardheid of afkomst elkaar het licht in de ogen niet gunnen, is Valtifest hét feest van verbroedering. The place where you can be who you want to be, ook al ben je volledig verkleed!

Elk jaar is er een dresscode en dit jaar is het: Wie je Ook Tent! Iedereen moet namelijk alle culturen door elkaar heen gooien! Balinese danseressen die op cowboylaarzen lopen of Indiase goeroes die een Schotse kilt dragen; het mag allemaal!

Zie hier hoe het er op de vorige edities aan toe ging!

Hier nog even alle info op een rijtje:
Wanneer: zaterdag 5 september 2015
Waar: NDSM-werf, Amsterdam Noord
Tijd: 12:00 – 23:00 uur
Leeftijd: 18+

Heb jij al een perfecte outfit in gedachte en denk je ”hier MOET ik naartoe?”. Lees dan snel verder hoe je deze tickets kunt winnen!

Wat kun je winnen?
Je kunt 2X2 tickets t.w.v. €45 per stuk winnen voor het festival Valtifest!

Hoe kun je winnen?
Vul het formulier hieronder in en misschien feest jij straks op Valtifest!

Comments

comments