Win! 3x met een vriendin naar B-Brave meet-and-greet! (Gesloten)

Oh my goodness! Ben jij helemaal fan van B-Brave? Ga jij naar alle concerten en heb jij alle posters? Dan heb je geluk, want guess what? Op Fashionista.nl maak jij kans op een meet-and-greet met B-Brave! Kijk snel hier wat je moet doen om mee te doen!

Op 16 mei wordt in Valkenburg de Nederlandse editie van de Red Bull Zeepkistenrace gehouden. Red Bull organiseerde over de hele wereld al meer dan 90 zeepkistenraces. De eerste editie vond precies 15 jaar geleden plaats in België en heeft sindsdien overal de weg onveilig gemaakt: van Zuid-Afrika tot Australië, van Turijn tot St. Louis en van Jamaica tot Finland. Na ruim 10 jaar afwezigheid keert de Red Bull Zeepkistenrace dit jaar eindelijk weer terug naar Nederland!

Deelnemers aan de Red Bull Zeepkistenrace zetten alles op alles om met hun kist de snelste tijd te klokken. Maar de snelste tijd is niets, als de kist geen persoonlijkheid heeft! De jury beoordeeld daarom ook op creativiteit. De jongens van B-Brave doen natuurlijk ook mee!

Wat kun je winnen?
Met een vriendin mag je naar de Zeepkistenrace en een praatje + foto’s maken met de boys van B-Brave! Daarna kun je de jongens aanmoedigen, terwijl zij aan het racen zijn. Let op, de Zeepkistenrace is in Valkenburg (Limburg)!

Wat moet je doen om te winnen?
Vul het formulier hieronder in en schrijf bij de oplossing waarom jij en jouw vriendin B-Brave willen ontmoeten. Wie weet sta jij straks op de foto met je favoriete B-Brave boy!

(Bron: GettyImages)

Comments

comments