Win! Boek Masterclass Ondernemen

Onze gasthoofdredacteur Annic van Wonderen is een busy bee. Naast het maken van editie 13 van Fashionista, die woensdag in de winkel ligt, was ze ook bezig met haar eerste boek! Wij mogen 3 exemplaren weggeven. Check hier meer!

Vijf jaar geleden zette Annic van Wonderen zonder startkapitaal of studie de site I Love Fashion New’s op. In haar allereerste boek legt Annic o.a uit hoe ze zo ver is gekomen. In een kort interview vertelt Annic meer over haar boek.

Wat kunnen we allemaal lezen in het boek?
“Ik vertel al mijn ultieme ondernemerstips en die leer ik je aan de hand van mijn persoonlijke verhaal. Dus hoe ik I Love Fashion News.com heb groot gemaakt en hoe ik mijn bedrijf run. Ook vertel ik over de leuke kanten en minder leuke kanten van het ondernemen. Denk hierbij aan thema’s als social media, pr en marketing, valkuilen, netwerken, personeel en financiën.”

Hoe ben je op het idee gekomen om een boek te schrijven?
“Ik organiseer regelmatig een masterclass over ondernemen, mensen kunnen hier een ticket voor bestellen. Mensen die zijn geweest kwamen vaak met de vraag of ik een soort van naslagwerk had van mijn Masterclass, vandaar dat ik ‘m nu ook uitbreng in boekvorm.”

Waar haalde je de tijd vandaan om een boek te schrijven?
“Dat is een goede vraag! We hebben vanaf het eerste gesprek met de uitgeverij tot de lancering 10 weken de tijd gehad. Maar het boek is geschreven door journaliste Jacqueline de Jong en zij heeft aan de hand van de tekst van mijn masterclass en interviews die ze met mij heeft gedaan het boek geschreven. Ze nam alle interviews op en zo kon ze vaak wat ik vertelde letterlijk overnemen in het boek. Het is dus helemaal in mijn taal geschreven.”

Wat is jouw ultieme tip voor een beginnende ondernemer?
“Ga ervoor en laat je niet afremmen door de twijfels van andere mensen! Geloof in jezelf en dat gaat het 100% zeker lukken! Enne.. koop mijn boek voor heel veel andere goeie tips.”

Winnen (winactie gesloten)

Ben jij benieuwd geworden naar Annics boek? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk 3 boeken weggeven. Het enige wat je moet doen is het onderstaande formulier invullen.

Comments

comments