Word Fa Glamour Girl 2012

Heb jij al meegedaan om Fa Glamour Girl van 2012 te worden? Yoni Hessing, Fa Glamour Girl 2011, vertelt hoe cool het is om Fa Glamour Girl te zijn.

“Ik ben Yoni Hessing en woon in een klein dorpje in de provincie Utrecht. Ik ben 17 jaar en zit in de eerste klas van het Grafisch Lyceum in Utrecht. Daar doe ik de studierichting ‘Grafisch vormgeven’. In mijn vrije tijd sport ik bij een sportschool en ben ik kassamedewerkster bij een supermarkt. In het weekend ga ik graag uit met vrienden en vriendinnen.”

1. Hoe ziet je leven er als Fa Glamour Girl uit?
“Mijn leven ziet er precies hetzelfde uit, alleen ben ik een mooie ervaring rijker!”

2. Wat vind je het allerleukst aan Fa Glamour Girl zijn?
“Ik kreeg veel positieve reacties over de makeover en de fotoshoot. Ik vond het heel leuk om zo’n verwendag mee te maken. Twee maanden later stond er ineens een postbode voor de deur met een groot pakket voor mij… Het was een canvasdoek met de foto die gemaakt was tijdens de fotoshoot! Dit was nog een extra verrassing van Fa boven op alle cadeaus die ik al gekregen had. Ik ben echt verwend door Fa!”

3. Wat is je het meest bijgebleven tijdens of na de wedstrijd?
“Tijdens de wedstrijd heb ik veel positieve reacties gekregen, omdat ik met sprongen naar boven ging in de lijst. Ik kreeg onverwachts te horen dat ik Fa Glamour Girl 2011 was geworden. Ik heb dit gelijk met het halve dorp gevierd, omdat we met z’n allen bij elkaar waren tijdens het wielerspektakel ‘Tour de Schalkwijk’.”

4. Wat heb jij gedaan om Fa Glamour Girl 2011 te worden?
“Ik heb op veel manieren geprobeerd stemmen te winnen, zoals: op het schoolbord schrijven, aan al mijn contacten vragen (zelfs Frans Duits heeft gestemd!) en vragen of iedereen het weer verder wilde vragen. Dat heeft gewerkt!”

5. Heb je nog een tip voor de meisjes die nu Fa Glamour Girl willen worden?
“Probeer zoveel mogelijk mensen elke dag weer opnieuw op je te laten stemmen. Als je bijvoorbeeld in een computerlokaal zit op school, vraag dan of iedereen uit je klas op je wil stemmen, want dan kunnen ze het ook gelijk doen. Mijn vriendinnen hebben ook al hun contacten gevraagd om elke dag opnieuw op mij te stemmen. Zo krijg je een extra groot netwerk. Succes!”

Wil jij Fa Glamour Girl worden? Ga naar Faglamourgirl.nl en doe mee!

Comments

comments