Zayn Malik stapt officieel uit One Direction?!

Na maanden speculatie is het nu toch écht waar. Zayn Malik stapt na 5 jaar in de band te hebben gezeten uit One Direction. Het fandom is geschokt en ontzettend verdrietig, maar woordvoerders zeggen dat dit het beste is voor Zayn Malik. Lees het hele verhaal hier!

Na de geruchten dat Zayn vreemd zou zijn gegaan met een meisje in Thailand heeft de 22-jarige Zayn Malik aangegeven dat het hem te veel is geworden. Hij kan het niet meer aan dat alles in zijn leven zo bekritiseerd wordt.

De band heeft op hun Facebook pagina het nieuws bekend gemaakt in een lange post.

”Na 5 geweldige jaren heeft Zayn besloten One Direction te verlaten. Niall, Harry, Liam en Louis gaan verder als een 4-tal en gaan door met het opnemen van hun vijfde album.”

Zayn voegde daar aan toe:

”Mijn leven met One Direction was meer dan dat ik ooit had kunnen hopen. Maar, na 5 jaar, heb ik nu het gevoel dat dit het moment is om de band te verlaten. Mijn excuses naar de fans die ik teleurgesteld heb, maar ik moet doen wat goed voelt in mijn heart. Ik ga weg omdat ik een normale 22-jarige wil zijn, die kan relaxen en wat vrije tijd heeft buiten de spotlights. Ik heb 4 vrienden voor het leven gemaakt en ik weet zeker dat zij doorgaan met het zijn van de beste band in de wereld.”

Ook Simon Cowell, die One Direction gestart heeft, liet horen wat hij van Zayn’s exit vond.

“Ik wil Zayn graag bedanken voor alles wat hij gedaan heeft voor One Direction. Sinds ik Zayn in 2010 ontmoet heb, ben ik erg gesteld en erg trots op hem geworden. Ik heb hem zien groeien in zijn zelfvertrouwen en ik vind het erg jammer om hem te zien gaan.”

Wij wensen Zayn het allerbeste en hopen dat hij op deze manier weer geluk en rust in zijn leven vindt! Wat vinden jullie ervan dat Zayn uit 1D vertrekt?

Comments

comments