Zayn Malik Stopt Met De 1D World Tour!

Holy Guacamole! Eerst waren er rumours dat Zayn vreemd zou zijn gegaan met een fan, en nu is bevestigd dat Zayn de tour voor een tijdje verlaat! Lees het hele verhaal hier!

One Direction’s Zayn Malik werd een tijdje geleden beschuldigd van vreemd gaan met een fan die hij in Thailand heeft ontmoet. Zayn heeft een long time girlfriend en fiancé, dus was niet blij met deze, blijkbaar, valse geruchten!

””Ik ben 22 jaar oud.. Ik houd van een meisje met de naam Perrie Edwards. Er zijn een hoop jaloerse mensen op deze wereld, excuses voor hoe het eruit zag.”

Na deze rumour slamming tweet gingen er geruchten dat Zayn té veel stress zou hebben. Van iedereen in de band is Zayn degene die het minst goed met de bekendheid om kan gaan. De One Direction hottie slaat twee tourdata over, om even bij zijn familie in de UK te zijn. Simon Jones, een PR persoon voor hun record label SYCO, tweette:

”1D Statement: Zayn is naar huis gestuurd met stress, hij vliegt terug naar de UK om bij te komen. De band hoopt dat hij snel bijkomt en gaat door met hun tour in Manila en Jakarta.”

Een bron vertelde The Sun dat Zayn het lastig vindt om met de bekendheid om te gaan.

”Zayn vind het veel lastiger om met fame om te gaan dan de rest van de band. Zijn elke beweging wordt bekeken en gekritiseerd, dat veroorzaakt paniek aanvallen. De foto’s met de fan die opgedoken zijn was de laatste druppel. Hij heeft niets fout gedaan, maar de hoeveelheid kritiek die hij kreeg was simpelweg te veel voor hem. Hij moet even uit de spotlights.”

Zayn zou zich 28 maart weer bij de tour aansluiten. Wij wensen Zayn het allerbeste!

Comments

comments