Zedd geeft Selena ”Meest Romantische Cadeau Ooit”

Awh! Wij zullen na dit nieuws Zedd en Selena voor altijd in ons hart houden. Zedd gaf zijn rumored girlfriend namelijk het meest romantische cadeau ooit! Lees snel verder als je wilt weten wat dat is!

Cuteness overload! DJ Zedd gaf Selena Gomez een super lief afscheidscadeau, voordat zij op het vliegtuig stapte om haar nieuwe film ”In Dubious Battle” te filmen. Selena vond het ”the most romantic gift, ever.”

Een bron vertelt Hollywoodlife:

”Voordat Selena weg ging gaf Zedd haar een eerste editie van ”In Dubious Battle” van John Steinbeck. Selena kon niet geloven hoe bedachtzaam dat was. Zij vond het het meest romantische cadeau ooit.”

Zedd weet precies hoe toegewijd Selena is aan haar vak en gaf haar het boek zodat zij haar karakter kan leren kennen! Awh!

”Zedd is net een cheerleader, hij vertelt haar altijd hoe getalenteerd en hoe geweldig zij is”, zegt de bron. ”Hij is gewoon de liefste jongen.”

Niet alleen Selena vindt Zedd helemaal het einde, ook haar ex Justin Bieber kijkt tegen hem op!

”Justin heeft veel respect voor Zedd. Justin zou zelfs Zedd zijn hand schudden als hij hem tegen zou komen. Hij is op een nieuw pad en hij gedraagt zich niet meer als een tiener.”

Gelukkig staat er niks in de weg van Zeddlena’s geluk! Wat vinden jullie van Zedd’s cadeau?

Comments

comments