Zo duur zijn de Victoria’s Secret kaarten

De catwalk show van het jaar staat weer voor de deur en de kaarten kunnen vanaf nu gekocht worden, maar ze zijn wel heel erg duur! Lees hier hoeveel de kaarten kosten.

Voor het eerst is de show niet in New York, maar in Londen. Het is de droom van elk modemeisje om één keer in haar leven bij de show te mogen zijn. De beste en mooiste modellen lopen over de catwalk en er zijn altijd fantastische optredens.  De hele show is een feest!

Wat alleen minder leuk is, is de prijs van de tickets. Een toegangskaartje voor de Victoria’s Secret show kost namelijk  12.500 euro! Wil je ook naar de after party dan kost het kaartje bijna het dubbele. De kaartjes zijn ontzettend duur en dat is niet voor niets. Vorig jaar was er namelijk 9 miljoen euro nodig om de show te organiseren en dan is er ook elk jaar een  “Fantasy Bra” die vorig jaar een waarde had van 7,4 miljoen dollar.

De Victoria’s Secret show is dit jaar op 2 december en wij zullen vooral Instagram goed in de gaten houden, want hopelijk plaatsen de modellen veel backstage foto’s. En ook wordt de show nog op televisie uitgezonden, maar wanneer dit is weten we nog niet.

(Bron foto: Zimbio)

Comments

comments