Zo vind je de perfecte nude nagellak

 

Nude: mijn go-to kleur als het om nagellak gaat. Het ziet er verzorgd uit en nee, je hoeft je geen zorgen te maken of dat kleurtje nou past bij de top die je draagt. Maar hoe vind je nou de perfecte nude kleur die bij jouw huidskleur past?

Die vraag was moeilijker te beantwoorden dan ik dacht, toen ik een veel te gelige nude nagellak kleur kocht. Mij leek het logisch om een gelige nude kleur te kiezen omdat mijn ondertoon ook warm is. Gouden sieraden complimenteren mijn huidskleur net iets beter dan zilveren. Zo ben ik er achter gekomen wat voor ondertoon ik nou eigenlijk heb en dus welke make-up etc. mijn huid complimenteert.


Nu ik weet wat mijn ondertoon is, is de vraag alleen nog: past een koele nude kleur of warme nude kleur nu beter bij me? Ik ben er achter gekomen dat als je een huid hebt met een warme ondertoon je het best een koele nude kleur kunt kiezen. Als jouw huid een koele ondertoon heeft kun je het best een NOG koelere nude kleur kiezen. Warme tinten staan het best bij donkere huidskleuren. De nagellak die ik op de foto’s draag is van flormar in kleur 003 Nude Pink.

Wat is jouw favoriete nude kleurtje?

Comments

comments