Zomer beautytips

De zomer is officieel begonnen, woohoo! Tijd om het te hebben over handige beauty tips voor je huid en haar in de zomer. 

Scrubben maar


Het is belangrijk om je huid een goede verzorging geeft in de zomer. Scrub daarom regelmatig je huid, zodat je weer een mooie glow krijgt. Je kunt bij alle drogisterijen of bij Action een scrub kopen. Ik kies er graag eentje uit die heerlijk ruikt zoals deze macademia-amandel scrub. Wat een verwennerij voor de huid!

Pretty lips


In de zomer beschermen we onze huid met een goede zonnebrandcrème, maar heb je wel eens aan de verzorging en bescherming van je lippen gedacht? De huid van je lippen is best dun, dus die kan ook wel wat bescherming gebruiken. Ik gebruik deze  SPF 30 lippenbalsem van Kruidvat. Hij is ook waterproof. Chill als je hebt gezwommen en daarna in de zon gaat liggen.

Mooi haar


Gebruik je haarbandjes met metaal? Probeer een keer een haarbandje zonder metaal om gespleten haarpunten te voorkomen. Je haar is ook veel kwetsbaarder wanneer het nat is na het zwemmen bijvoorbeeld. Nog een goede reden om deze haarbandjes te gebruiken.

Zachte voeten


Lopen, lopen en nog eens lopen. Onze voeten hebben wat te verduren hoor! Verzorg ze daarom goed. Dat kan met een lekkere scrub, maar ook met een lekker voetbadje van dode zeezout.

En waarom is dit zo goed dan? Omdat het zeezout veel natuurlijke mineralen bevat die goed zijn voor de stimulering van nieuwe huidcellen en voor de afvoer van afvalstoffen. Net wat je voeten nodig hebben op de wat warmere dagen.

Als jij nog wat leuke en handige zomer beautytips hebt, deel ze dan gerust met andere Fashionista’s. Altijd leuk om te weten!

Comments

comments